BROMFIETS - Rijschool Ronny

Rijschool Ronny
Rijschool Ronny
Rijschool Ronny
Rijschool Ronny
Rijschool Ronny
Rijschool Ronny
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

BROMFIETS

AANBOD EN TARIEVEN > BROMFIETS
BROMFIETS
Informatie voor ouders

Het bromfiets/scooterrijbewijs

Een scooter is iets waar bijna elke puber naar uit kijkt. Het geeft ze vrijheid, flexibiliteit en status. Dat het nemen van praktijklessen sinds enkele jaren nu ingevoerd is, is niet zonder reden. Hormonen gieren door het lijf en ze willen niets anders dan laten zien wat ze kunnen. Haalt uw zoon of dochter het scooterrijbewijs bij Rijschool Ronny, dan weet u zeker dat zij een streepje voor hebben op anderen qua kennis en vaardigheden.

Traject behalen bromfiets/scooterrijbewijs

U schrijft uw zoon of dochter in voor een dagcursus van 4 of 6 uur. Losse lessen zijn uiteraard ook mogelijk. Het CBR neemt geen examens af in het weekend. Hierdoor zullen wij altijd eerst in samenspraak met u een datum plannen voor een theorie-examen. Een datum en tijd die u uitkomt.

Nadat de theorie is behaald, spreken we samen de scooterdagcursus inclusief examen af.

Doordat wij vooraf examens inkopen, kunt u bij ons altijd snel ingepland worden en is er ruim de keus om de dagcursus voor de scooterrijlessen in te reserveren.

Deze dagcursus start en eindigt op de Wederikstraat 248 te Alphen aan den Rijn.

Veiligheid voorop: maximaal drie leerlingen per instructeur

Uw kind is u natuurlijk erg dierbaar, daar zijn wij ons goed van bewust. Wij lessen daarom met maximaal drie leerlingen per instructeur. Wettelijk gezien mag één instructeur met vier scooterleerlingen rijden. Rijschool Ronny vindt dat onverantwoord met leerlingen van die leeftijd en is van mening dat één instructeur niet zijn volledige aandacht bij vier leerlingen kan houden.

Uniformiteit

Als weggebruiker weet u hoe belangrijk het is om in het verkeer gezien te worden. Voor een leerling die rijles neemt is dit nog belangrijker. Andere weggebruikers weten dan dat iemand voor het eerst deelneemt aan het verkeer en kunnen daarop anticiperen. Onze leerlingen en instructeurs rijden allemaal op dezelfde witte scooters. Deze uniformiteit zorgt voor extra visibiliteit en dus extra veiligheid.
Wij hopen dat wij u hebben kunnen overtuigen van onze kennis en van onze manier van lesgeven. Wilt u dat uw zoon of dochter de beste rijopleiding krijgt, schrijf hem of haar dan nu in of vraag meer informatie aan.

Tarieven voor het bromfietsrijbewijs
- Dagcursus van 4 uur inclusief praktijkexamen. € 375,00
- Dagcursus van 6 uur inclusief praktijkexamen. € 450,00

Theoriepakket
- Leerboek, 15 uur internettraining, VEKA examengarantie. € 69,00

Theorie-examen
- Reservering + afhandeling. € 49,00
- Praktijkles. 60 minuten. € 44,00
- CBR praktijkexamen prijs zonder lessen. € 220,00
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu